sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Muutamat eri kuvaukset sekä videopostaus

Multa on jäänyt muutamita eri kuvauksista kuvat jakamatta täällä, joten laitankin ne nyt yhteen samaan potaukseen. Osa näistä kuvista on otettu yli kuukausi sitten, jonka takia en näille omia postauksia enää viitsi tehdä. Ja joistain haluan julkaista vain pari kuvaa, niin tällä kertaa järkevämpää laittaa näitä nyt yhteen isompaan postaukseen. Tässä ei tosiaan ole edes kaikista kuvauksista kuvia, joita en täällä ole jakanut. Kaikista kuvauksista julkaisen aina heti kuvia mun hevosinstagramissa. Sitä tiliä kannattaa seurailla (@team_hautamaki), sinne tulee kuulumiset yms. paljon nopeammin, mitä tänne. 

ESRAN esteosuus 13.5
Näistä kisoista en mitään erikoista oikein muista. Olin kuvaamassa näitä kisoja Meerin kanssa. 


 Hevoset Kaivarissa 20.5
Kaivarissa kävin yhtenä päivänä Jutan kanssa. Itse olin paikalla loppupäivästä, kun aamun olin ollut pikkusilla. Ihan kiva tapahtuma joo, mutta hieman oli seka kylläkin. Kaikin puolin oli kyllä kiva päivä ja oli ihana nähdä Juttaakin pitkästä aikaa!


Syren kevätrieha 21.5
Syren kisoissa ei ole hirveästi tullu oltua kuvailemassa, mutta näihin kisoihin oli ihan pakko päästä ja onneksi pääsinkin. Ohjelmana oli muun muassa estekisat ja ponikatrilli, joista otin kuvia. Vaikka aurinko paistoi, niin ei ulkona tuolloin kovinkaan lämmin ollut. 


YO-kuvaukset 15.6
Nyt vähän uudempiin kuvauksiin. Otin tosiaan tallikaverista ylppärikuvat Apsun kanssa. Onneksi oli kiva ilma kuvailuun. Nämä oli tosiaan mun toiset yo-kuvaukset. Apsu tosin olisi halunnut vain syödä, mutta onneki löydettiin lopuksi hyvä kuvauskohta, jossa poni ei päässyt syömään ja kuvatkin alkoi onnistumaan!


Fani 15- 16.6
Dumissakin tosiaan kävin kuvailemasa, kun pikkusten omitaja ratsasti tämän vuokrahevosellaan. En oikein tykkää kuvien laadusta, koska kuvat on tosiaan maneesissa lähinnä otettu, jonka takia en niitä hirveästi halua tänne jakaa, kun en niihin itse ole tyytyväinen. 

 Roxi & Fani

Eilen olin myös tallilla itsekseni, joten kuvasin pitkästä aikaa videopostausta! Eka video, jossa Santtukin on mukana. Linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti