perjantai 7. heinäkuuta 2017

Höntsäily viikko

Tämä viikko tallilla on ollut aika rento, kun ei ole mitään leiriä eikä tuntejakaan ole nyt ollut niin hirveästi. Välillä onkin ihan kiva puuhailla itse kaikessa rauhassa ponien kanssa. Nyt Santun kanssa touhuluit on jäänyt vähän vähemmälle, kun ponien omistaja on sen kanssa itse touhuillut ja olen itse keskittynyt muihin poneihin. 

Meeri tuli maanantaina tekemään minun kanssa iltatallia. Ei oltu nähty vähään aikaan niin ensin vain höpöteltiin kuulumiset läpi ja käytiin sitten hakemassa Midi kuvattavaksi. Mummo olikin pyörinyt itsensä ihan kamalan näköiseksi, että meidän oli ihan pakko pestä se. Mentiin syöttelemään Midä siksi ajaksi, että se kuivisi, jonka jälkeen mentiin rantaan kuvailemaan ja lopuksi tultiin tallin lähipiiriin ottamaan kuvia. 


Midi pääsi kuvauksien jälkeen vielä pihalle muutamaksi tunniksi. Kahdeksan aikaan haettiin ponit sisälle. Otettiin vielä Santun kanssa tallin pihassa muutamia kuvia, kun sen kanssa ei tosiaan hirveästi mitään yhteiskuvia ole. Vaikka ei siinä kauaa kuvailtu, niin kivoja kuvia tuli! Santtu näyttää niin pieneltä joissain kuvissa. Olen nyt yli kuukauden touhuilut joka päivä sen kanssa enemmän tai vähemmän ja tykkään Santusta kyllä aivan valtavasti. Siitä on tullut lyhyessä ajassa tärkeä ponikaveri ja en voi olla muutakuin iloinen siitä, että juuri Santtu muutti pikkuisille. 


Tiistaina oli taas iltatalli, tosin vähän extemporee sovittiin Merin kanssa kuvaustuokio tallille. Mentiin sinne 12 jälkeen ja kuvaukset tosiaan vähän jäi siltä kerralta. Santtu ja Apsu päästettiin ensimmäistä kertaa samaan tarhaan. Sen jälkeen ei viitsitty enää alkaa kuvailemaan kiireessä, vaan yritetään joskus toiste uudelleen, ilman että on kiire mihinkään. Merin lähdettyä ajoin pitkästä aikaa Midillä ja hoidin iltatallin. Keskiviikkona tein aamutallin ja kävin vuorostaan ajamassa sitten Mixun. Pidin Midillä myös yhden talutuksen. Eilen hoidin iltatallin ja pidin Mixulla kaksi tuntia ja ajoin siinä samalla Apsun. 

Ensi viikolla on vuorossa taas vähän puuhapäiviä sekä yhdet kuvaukset! Voitin nimittäin yhdessä arvonnassa, niin eräs kokenut valokuvaaja on tulossa ottamaan vähän kuvia pikkuisten kanssa! En ole ikinä ennen ollut kenenkään tuntemattoman kuvattavana, joten innolla odotan niitä kuvauksia. Toivottavasti kaikki menee hyvin! 


2 kommenttia:

  1. Moi! Olen jo pitkään miettinyt, että miten ihmiset suhtautuvat teidän tallin maastoiluun, kun ymmärtääkseni menette yleisillä teillä (en nyt keksi pitkän työvuoron jälkeen parempaa termiä, mutta varmaan ymmärrät)? Jotenkin ihan käsittämätöntä, että teihin suhtauduttaisiin suopeasti kaupunkialueella (toki sehän on tosi hyvä asia), kun täällä umpimetsässä on muutama talo, joissa ollaan hevosia vastassa joko haulikon tai koirien kanssa!:D Keräättekö muuten jätökset pois teiltä, vai miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, että vastaamisessa kesti, kommentti nimittäin oli päätynyt jostain syystä roskapostiin...Mutta kaikki ihmiset suhtautuu todella hyvin meidän maastoiluun. Monet saa siitä hymyt huulille ja välillä pysäyttää kysymään saako tulla silittämään tai ottaa kuvan. Ikinä ei ole kukaan tullut valittamaan meidän menosta, että hyvällä mielillä täällä voi maastoilla! Nämä ponit harvoin tekevät jätöksiä lenkeillä, ainoa joka sitä tekee niin on Santtu ja sekin todella todella harvoin, mutta kerätään ne pois, ettei jätetä niitä tien poskeen.

      Poista