keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Hyvää tuuria matkassa

Pikkuisten kuulumisten vuoro taas pitkästä aikaa. Kuviakin kertynyt ihan mukavasti, oikeastaan Santusta. Muista poneista ei oikein ole tullut otettua kuvia, koska Santun olen liikuttanut ilman poniseuraa, niin Meeri on ollut ottamassa kuvia ja kerran ollut Midin kanssa ajaen mukana ja orit ollaan sitten ajettu samaan aikaan, niin Meerikin on päässyt tekemään jotain muutakin, kuin vain kuvailemaan. 

Viime viikon alkuviikosta en Santtua kamalasti liikuttanut, omistaja hoito sen homman. Tiistaina tehtiin heinätöitä ja Santtu veti ensimmäistä kertaa vaunuja perässään! Vähän oli jännittävää, mutta hienosti poni selviytyi siitä! Keskiviikosta eteenpäin tähän päivään Santun liikutukset onkin ollut mun vastuulla, kun omistaja on ollut lomalla. Meeri on ollut nyt todella paljon mun mukana tallilla, kuvailemassa ja auttelemassa. Keskiviikkona ratastin Santun ja ajettiin Midi ja Mixu, sekä hoidettiin iltatalli. Torstaina Meerin lisäksi Sirppa tuli myös tallille, ratsastin Santun ja tytöt kuvaili, jonka jälkeen ajettiin vielä orit. Hoidettiin iltatalli ja kiireellä lähdinkin sitten Christalle. Perjantaina Sipoosta suoraan tallille taas Meerin kanssa. Ratsastin Santun ja Meeri ajoi Midin. Oreja ei jaksettu silloin ajaa, joten ne sai pitää vapaata. 


Lautantaina hoidin aamutallin aika pikaisesti, pidin yhden tunnin ja juoksutin Santun. Tallin jälkeen suuntasin nimittäin meidän mökille, jossa ei ole tullu oltua kertaakaa koko kesänä, eikä kai koko vuotena muutenkaan. En mökillä tosiaan ollut kuin yhden yön ja sunnuntaina tulin takaisin tekemään iltatallia. Ehdin sunnuntaina ratsastamaan vain Santun ja poni oli silloin super hyvä ratsastaa! Otettiin vähän pysähdyksistä laukannostoja ja poni nosti niin hyvin ne laukat. Ja muutenkin oli sairaan kiva ratsastaa. 


Maanantaina Meeri tuli taas mun kanssa tallille. Meidän lisäksi sinne tuli eräs toinenkin tyttö, joka ratsasti Midillä samaan aikaan, kuin ratsastin Santun. Meeri oli taas kuvaamassa meidän menoa. Illalla ajettiin vielä orit ja oli kyllä sairaan kiva lenkki. Ei olekkaan vähään aikaan tullut naurettua niin paljoa, että vatsaan sattuu. Kotiin tultaessa ajatelin siirtää sen päivän  kuvat koneelle ja katsoa ne valmiiksi läpi. 

Meerihän kuvaa aina omalla kamerallaan, mutta laitetaan sinne aina mun muisikortti. Olin sitten laittanut sen kortin mun repun pikkutaskuun, koska laiskana en ollut laittanut sitä takaisin kameraan. Aloin sitten penkomaan mun reppua, mutta se kortti olikin sitten kadonnut. Ajatelin siinä vaiheessa, että se on varmaankin tippunut Vallilaan bussipysäkille, kun olen siitä taskusta kaivanut kuulokkeita. Siinä vaiheessa mä surin enemmän niiden kuvien perään, kuin kortin. Uuden muisikortin nyt saa kaupasta, mutta niitä kuvia ei saa mistään. 


Eilen menin tekemään aamutallin ja pitämään yhden tunnin ja ratsastin jälleen Santun. Iltapäivällä mulla piti olla yhdet kuvaukset, mutta ne sitten peruuntui. Iltapäivä mulla olikin sitten ihan vapaata ja extemporee näinkin taas Meeriä. Pyörittiin stadissa ja päädyttiin leffaan. Lähdin sitten bussilla kotiin ja menin samalle paikalle istumaan, missä istun melkein aina kotiinpäin mentäessä. 

Olin siinä sitten nostamassa jalkaa penkin viereen ja katoin sitten siihen mihin olin sitä jalkaa laittamassa, että ei hitto tossa on muistikortti. Ajattelin ettei toi voi olla se mun kortti ja pikaisesti sitten laitoin sen kortin mun kameraan ja aloin tsekkaamaan mitä kuvia sieltä löytyy ja se oli se mun kadoksissa ollut kortti!

Siis miten voi olla näin hyvä tuuri, että mä menen samaan dösään istumaan, missä olen edellisenä iltana ollut ja löydän sieltä mun muisikortin? Olin jo ihan varma, etten sitä ikinä enää nää. Ja mitä tästä opinkaan, en enää laitan korttia noin irrallaan mun reppuun. Joko laitan sen suoraan takaisin kameraan tai lompakkoon. 


Tänään mulla on taas parit tunnit ja Meeri tulee mun kanssa taas tallille. Ajateltiin pitää pienet kuvaukset orien kanssa, kun niiden kanssa ei ole pitkään aikaan tullu otettua kuvia. Sekä juoksutan Santun. Ja tänään käyn myös ostamassa uuden objektiivin! Joten sitäkin päästään sitten testailemaan. 

2 kommenttia: