sunnuntai 27. elokuuta 2017

Viisi vuotta takanapäin

Olen jonkin aikaa miettiny mun blogia ja sen jatkoa ylipäätänsä. Juuri äsken myös huomasin, että eilen 26 päivä tämä blogi on ollut pystyssä viisi vuotta. Se on todella pitkä aika ja tänne onkin tullut kirjoiteltua vaikka mistä. Kumminkin alkaa jo tuntumaan, että tämän blogin kulta-ajat ovat jo ohi.

Postauksia ei tule läheskään yhtä usein, mitä aikaisemmin on tullut. Katselukerroista tai kommenteista puhumattakaan. Toisaalta, enhän minä itsekkään enää oikeastaan lue kenenkään blogia kovinkaan aktiivisesti. Enkä ikinä kommenttejakaan muille bloggaajille jätä. Mun monet suosikki bloggaajat ovat lopettaneet tai sitten vain oma kiinnostus johonkin blogiin on loppunut. 

Toisaalta mulla ei vain ole motivaatiota kirjoittaa tätä blogia, tähänkin saa aikaa käytettyä niin paljon ja välillä turhauttaa tehdä joitain postaukisa oikeasti pitkään ja muokata kuvia monta tuntia ja sitten tuntuu, ettei kukaan enää käy blogissa niitä lukemassa. Alkuaikoina lukijoiden kommentit sai aikaiseksi hyvän fiiliksen, että halusi vain tehdä koko ajan postauksia. Sellaista fiilistä ei ole oikein tullut pitkiin aikoihin. 



Nämä viisi vuotta on menty eteenpäin vain parilla pidemmällä tauolla ja muuten kirjoitettu todella aktiivisesti joka viikko. Fiilikset tämän blogin suhteet ovat ihan sekalaiset. Toisaalta haluan vain lopettaa ja toisaalta taas en. Vaikken nykyään ota mitään paineta tämän blogin suhteen, että postailen aina silloin kun huvittaa, mutta silti joku mättää. Myös blogin nimi ei enää miellytä omaa mieltä. Uuden nimen keksiminen ei vain niin helppoa ole, enkä sitten teidä olisiko nimen vaihtamisessa mitään järkeä. Vai pitäisikö vain tehdä uusi blogi?


Toinen syy tai asia miksen tätä blogia haluaisi lopettaa on se, ettei mulla olisi instagramin lisäksi mitään paikkaa oikein, missä voisin jakaa kaikkia mun kuvia. Kuvailen edelleen todella paljon ja niitä on kiva laittaa esille muidenkin nähtäväksi. Instaa päivittelenkin joka päivä, sinne on helppo jakaa kuvia. En kumminkaan sinne kaikkia kuvia voi laittaa ja usein olenkin blogiin niitä tullut laittamaan. Ja onhan se kiva kirjoitella pikkuisten sekä syren kuulumisia ja tulla myöhemmin niitä lukemaan. 


Ei tämä postaus nyt ehkä kovinkaan selkeä ollut. Tuli vain fiilis, että pakko päästä kirjoittamaan tästä, vaikka kello alkaa olemaan jo paljon ja mun pitäisi lähteä tallille. Ajatuket ei ihan vain kulje enkä tosiaan tiedä, mitä tämän blogin kanssa teen. Jotain täytyy muuttaa, näin tämä ei jotenkin enää toimi. 


3 kommenttia:

 1. Itse painin juuri samojen ongelmien kanssa! Bloggaamisesta on kuitenkin tullut tässä vuosien aikana jonkinlainen elämäntapa, että siitä on kovin hankala päästää irti, vaikka oikeastaan jopa vähän haluaisi :D Itselläni on vielä lisäksi sekin ongelma, etten juurikaan saa tallireissuilta uusia kuvia, kun itsekään ei tule niin usein kuvailtua.. Sulla ei sentään tätä ongelmaa ole!
  Pakko muuten myöntää, että mä ainakin käyn edelleen lukemassa sun blogia, vaikken aina jaksakaan kommentoida :D Itsekin olen vain hiukan laiskistunut tässä kommentoinnin suhteen.. Mutta hei, toivottavasti et ainakaa lopeta! Sun ottamia kuvia on mahtava katsoa, kun ne ovat aina niin onnistuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, etten ole ainoa jolla samoja ongelmia :D Ja tästä blogimaailmasta on kyllä hankala päästä irti, nytkin kun ei opiskele enkä tavallaan töissä ole, niin aikaa yleensä kyllä löytyy ja kuviakin kyllä juu riittää. Yöllä asiaa tuli pohdittua ja taidan tälle blogille antaa vielä mahdollisuuden, tosin muutoksia tulen tekemään. Kokonaan en tosiaan lopeta, blogi vain ehkä lähtee vaihtoon, jos muutokset ei tunnu toimivan. Kiitos kviasta kommentista! :)

   Poista
 2. Itse painin juuri samojen ongelmien kanssa! Bloggaamisesta on kuitenkin tullut tässä vuosien aikana jonkinlainen elämäntapa, että siitä on kovin hankala päästää irti, vaikka oikeastaan jopa vähän haluaisi :D Itselläni on vielä lisäksi sekin ongelma, etten juurikaan saa tallireissuilta uusia kuvia, kun itsekään ei tule niin usein kuvailtua.. Sulla ei sentään tätä ongelmaa ole!
  Pakko muuten myöntää, että mä ainakin käyn edelleen lukemassa sun blogia, vaikken aina jaksakaan kommentoida :D Itsekin olen vain hiukan laiskistunut tässä kommentoinnin suhteen.. Mutta hei, toivottavasti et ainakaa lopeta! Sun ottamia kuvia on mahtava katsoa, kun ne ovat aina niin onnistuneita :)

  VastaaPoista