lauantai 11. marraskuuta 2017

Kotiutunut putte

Nämä kuvat on vanhoja ja parilta eri kerralta ennen Triplan tuloa, haluan nämä kuvat nyt pois luonnoksista, ennenkuin jaan uudempia kuvia tänne. Triplasta on parempia kuvia, mutta ne ei nyt vielä tässä postauksessa ole. 

Tänään tulee viikko Triplan muutosta pikkusille ja kaveri on kotiutunut hyvin! Santusta se sai heti parhaan kaverin ja Santtukin tykkää uudesta kaverista! Torstaina aamulla laitettiin Midi ja Tripla samaan tarhaan, mutta Tripla ei Midin seurasta välittänyt. Ei ne käynyt edes moikkaamassa toisiaan, Tripla odotteli Santtua ja Midi oli omissa oloissaan. 


Torstai aamuna ratsastin Santulla taas pitkästä aikaa. Alkuviikko oli mennyt tuntien pitojen kanssa, joten Santulle ei ole aikaa löytynyt. Poni olikin tosi kiva ratsastaa ja se oli jopa vähän hikinen ratsastuksen jälkeen. Lenkin jälkeen vietiin Santtukin Midin ja Triplan seuraan. Hyvin kolmikko tulee toimeen keskenään, pojat rapsuttelee toisiaan ja Midi saa olla aikalailla omissa oloissaan. Eilen hoidin aamutallin, kun iltapäivä meni yhdellä toisella tallilla. Tänään on iltatalli ja samalla yksi keikka tallin pihassa. Huomennakin on iltatalli ja tunteja vuorostaan. 


Maanantaina luultavasti olenkin aamusta iltaan tallilla, kun Santulla ja Mixulla on valmennuspäivä. Muuten ensi viikko on ihan tavallinen, lähinnä iltatalleja, tunteja ja Syressä oma tunti. Sieltäkin on kaikki rästit hoidettu, kun tällä viikolla menin kaksi tuntia putkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti