maanantai 4. joulukuuta 2017

Joulukuu

Marraskuu vaihtui joulukuuhun muutama päivä sitten. Kalenteria ei tosiaan blogin puolelle tehnyt, sen sijaan tein sen jälleen heppainstagramin puolelle. Pari päivää saatiin nauttia taas ihanan valkoisesta maasta ja tuntejakin oli niin kiva pitää, kun ei ollut niin piemää. Lauantaina vietin koko päivän tallilla. Kävin Mixun kanssa läheisellä kauppakeskuksella ajeluttamassa lapsia parin tunnin ajan ja hoitelin iltatallin pitäen yhden tunnin. Ilmakin oli niin nätti, että kävin kuvailemassa poneja ja näistä kuvista tuli niin kivoja! Tykkään ihan sairaan paljon noista Santun ja Mixun kuvista. Niitä tulikin lähinnä kuvailtua tällä kertaa. 


Eilen hoidin vuorostaan aamutallin ja lumetkin oli ehtinyt sulaa kokonaan pois ja ulkona vaan satoi taas vettä. Pidin siinä aamusta muutamat tunnit ja siivoilin tallin. Eli aika perus tallipäivä. Tänään mulla ei ole mitään tunteja, mikä on aika harvinaista nykyään ja menen hoitelemaan iltatallia ja tehdään samalla heinätöitä. Toivotaan nyt vain, että saataisiin lumet tänne takaisin. Tällä hetkellä on taas niin synkkää. Ja joulukuvat vielä ottamatta ja niihin tarvitaan lunta. 

2 kommenttia:

  1. Tahtoo shettiksen! <3 Ihan suprihania kuvia niin shettiksistä kuin Santusta ja Triplastakin! Saisi tuo aurinko vähän enemmän paistaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja joo, voisi useammin olla tuollaisia ilmoja!

      Poista