keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Mites nyt jatkossa?

Tuntuu oudolta ja todella haikealta, kun ensiviikolla Syressä alkaa uusi kausi ja mä en sinne ole menossa. Mun heppailut muuttuu niin, että jatkan toistaiseksi nyt vain pikkuisilla normi arkea. Hoidan tunteja, teen aamu-/iltatalleja, ajan pikkuponeilla ja ratsastelen siellä Santulla ja Triplalla. Siellä ei mitään kenttää ole, joten maastossa mennään. Eikä mitään kunnollista peltoakaan ole. Välillä olisi kumminkin kiva päästä vähän tuuppailemaan ja hyppimään esteitä. Syreen menen kyllä irtotunneille aina vain kun on mahdollista. Olen kyllä niin kiitollinen jälleen pikkusista. Ne helpottaa niin paljon ikävää Syreen ja siellä pääsen touhuilemaan hevosten kanssa niin paljon, kuin vain haluan ja ratsastamaan myös. Ja ilman niitä poneja, en pysyisi edes kasassa.

Jokin vuokrahevonen olisi myös kiva, jolla pääsisi juuri tuuppailemaan kolulua ja hyppäämään esteitä. Ja käydä vaikka tunneilla sen kanssa. Mutta se ei nyt vielä ole ajankohtaista. Torstai päivät on yleensä ollut mulla sellaisia päivä, etten pidä pikkuisilla mitään tunteja, kun hoidan aamutallin, juuri sen takia että olen iltapäivät ollut Syressä. Nyt en sitten tiedä, jatkanko samalla rutiinilla, että torstaisin menen aamutalliin ja pidän vapaata tuntien pidosta, vai menenkö hoitamaan iltatallia ja tunteja. Valinnan vaikeuksia. 


Blogiin Syressä lopettaminen ei vaikuta niin kamalasti. Ei tässä nyt muutenkaan ole sieltä hirveästi tullu kirjoiteltua sieltä, kun en ole mitään kuvia saanut. Blogi tosiaan kallistuu nyt vain pikkusiin ja valokuvaukseen ja luultavasti blogille tulossa pientä remontti nimen ja ulkoasun kanssa. Jotenkin ei toi mun nimi sovi tälle blogille ja uusi nimi on mietittynä jo, mutta en vielä ole ihan varma, onko se nyt niin hyvä. Mutta uuden alkavan vuoden kunniaksi blogi kokee pieniä muutoksia ainakin ulkoisesti. 

Tämä nyt oli vain tälläinen pieni postaus, jos joku näitä asioita mietiskelee, että miten mun heppailut jatkuu Syren lopetuksen jälkeen. Ja nämä kuvatkin on odottanut jo jonkin aikaa julkaisuaan, ei täällä oikeasti ole tällä hetkellä yhtään lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti