tiistai 30. tammikuuta 2018

Lumet tuli ja meni

Viime postauksesta onkin vierähtänyt taas pieni aika. Kiirettä on pitänyt nimittäin eikä konetta ole ehditty hirveästi availla. Kuvia on kertynyt iso kasa ja kaikkia en ole ehtinyt edes käsitellä mitenkään. Arki on rullaillut ponien kanssa eteenpäin. Ollaan muutamissa valmennuksissa oltu, mutta niistä teen oman postauksen, kunhan saan viimeisimmät valmennuskuvat käsiteltyä. Santulla on tullut myös ahkerasti ratsasteltua. Yleensä olen sen käynyt liikuttamassa ennen päivän tunteja, niin on ehtinyt vielä valoisaan aikaan. Santtu on ollut tosi kiva ratsastaa ja laukoissa välillä mennään täysii. Triplalla tuli mentyä myös tässä yksi päivä pitkästä aikaa. Se onkin aina sellainen vauhtipappa. 

Lumet täällä pysyi suunnilleen viikon ja nautittiin niistä kyllä täysin. Nytten lumi tilanne on jälleen todella sureka. Kuvia tuli otettua ihan reilusti ja niistä kuvista tuli niin kivoja kyllä! Santusta tuli otettua varmaankin eniten kuvia, se on vaan niin ihanan värinen niin siitä tuli super kivoja kuvia! Rekiajeluilla käytiin myös pariinkin kertaa. Parina päivänä vain Triplan kanssa, itse olin tosiaan kyytiläisenä. Mixu ajoi rekeä myös tänä talvena ensimmäistä kertaa! Ja Mixua minäkin pääsin ajamaan. Viime talvena ajoin pienen hetken Apsulla kerran ja nyt käytiin ihan kunnon lenkillä Mixun kanssa. Mentiin Triplan perässä ja lähdettiin Viikkiin ja mentiin siellä ihan kunnon lenkki ja Mixu meni välillä ihan täysii laukkaa, kun Tripla ravaili. Oli kyllä sairaan kivaa!


Pikkuponit on tehneet melkein kaikki tuntihomamt. Välillä Tripla mennyt isompien tyttöjen kanssa hommiin. Midi on saanut hengailla enimmäkseen ja nauttia eläkepäivistään. Mixu ollut muutamissa valmennuksissa ja päässyt siellä tekemään ihan uusia juttuja, jotka oli aluksi hieman haastavia meidän pienelle ponille, mutta hommat alkoi loppua kohden sujumaan ihan hyvin! Siitä lisää toisessa postauksessa, kunhan kuvat vain ehdin käydä läpi. Pikkusten tallin lisäksi olin lauantaina Dumissa kuvailemassa pitkästä aikaa estekisoja ja lähinnä sen takia, että Toksu meni siellä. Neljä tuntia sielläkin tuli oltua. Sieltäkin laitan tänne kuvia näkyville lähipäivinä. 

Hommaa riittää kyllä tällekkin viikolle hurjasti. Tunteja, aamu- sekä iltatalleja ja ponien liikuttelua. Ei ainakaan tekemiset lopu kesken. Mutta toisaalta se onkin ihan hyvä, ei ehdi niin hirveästi ikävöidä Syreen. Sinne on kova hinku, mutta en sinne halua mennä, ennenkuin Runo on jälleen tunneilla. Haluaisin nimittäin sillä mennä silloin ja kuulemieni juttujen mukaan sillä ei ole satulaa tällä hetkellä, eikä Runo ole pariin viikkoon ollut tunneilla. Joten vielä pitää odotella, että Syreen menen. 

2 kommenttia:

  1. Nää sun ottamat kuvat on kyllä aina yhtä hienoja, tykkään kovasti näiden väreistä! :) Kiva kuulla taas sunkin kuulumisia :)

    VastaaPoista