tiistai 9. tammikuuta 2018

Vuosi käyntiin

Vuosi on lähtenyt käyntiin ihan hyvin. Olen yrittänyt olla paljon tallilla, siellä saa nimittäin jotain muuta ajatelta ja tekemistä, kuin mietiskellä Syreä ja Runoa. Syreen nimittäin ikävä on erittäin suuri ja vielä enemmän ikävöin Runoa ja tunteja. Mutta ei auta, pakko vain totutella tähän, etten Syressä aikaani enää vietä samalla tavalla, vaikka kuinka haluisin. En tosin tiedä kauan maltan sieltä olla poissa, nyt jo tekee hinku päästä sinne ratsastamaan, vaikka ei ole mennyt edes kolmea viikkoa, kun siellä viimeksi olin...

Pikkusilla tuntien pidosta oli pientä taukoa, kun monet ratsastajat oli lomilla. Sai pikkuponitkin vähän huilata ja lomailla. Santun ja Triplan kanssa ollaankin sitten puuhailtu ahkerasti. Molemmilla on myös tullut ratsasteltua tässä lähiaikoina, aina kun vain olen ehtinyt. Triplalla en ole niin hirveästi oikein ratsastellut, mutta olen kyllä tykännyt siitä super paljon! Sen askeleet on sairaan ihanat ja hienot! Santtukin on välillä ollut super kiva ratsastaa, kun laukatkin on nousseet super hyvin! 

Santun kanssa ollaan myös tehty ajohommia ja niihin harjoituksiin ollaan otettu Tripla mukaan. Triplalla ajetaan edellä ja Santulla perässä. Santtu on tosiaan mulla narun päässä ja ekalla kerralla kävelin vierellä ja viime kerralla olin Triplan vaunujen kyydissä melkein koko lenkin ajan. Ollaan myös päästy menemään vaunujen kanssa ihan uusille reiteille ja Santtu on toiminut tosi hyvin kaikissa tilanteissa! Triplasta on kyllä ollut suuri apu siinä hommassa. Tällä viikolla meillä on myös Santun kanssa valmennus. 


Lunta täällä Helsingissä ei juurikaan ole. Välillä saattaa olla yhden päivän ajan vähän lunta ja sitten ne jo lähteekin pois. Eikä ilman juurikaan ole sellaisia, että poneja tulisi kuvailtua. Ilman lunta täällä on niin synkkää ja rumaa. Voisi lumet jo tulla tai kesäkin kelpaisi jo. Mulla on myös alkanut olemaan mun tietokoneen kanssa ongelmia. Tämä mun kone nimittäin saataa ihan yllättäen samua, varsinkin kun yritän laittaa tätä päälle, niin mulla menee melkein 10 minuuttia siihen, että saan tämän päälle, kun se vain sammuu. Se onkin yksi syy, miksi en aina jaksa edes avata konetta, kun se lähes tulkoon joka kerta vaan sammuilee...Eikä tosiaan hirveästi huvita hankkia uutta konetta omilla rahoilla, enkä mä edes kunnolla tietokoneista mitään ymmärrä, että millanen kone sitä edes kannattaisi hankkia. Eikä tämäkään kone nyt niin vanha ole, kolme vuotta tätä on tullu käytettyä. Kunhan tämän koneen saa vain päälle ja koko ajan tekee jotain, niin tämä toimii suhteellisen normaalisti, mutta päälle laittaminen tuottaa eniten ongelmia. 


Oon myös harmikseni pistänyt merkille, että mun blogin katselukerrat on kyllä romahtanut huimasti, jos vertaa mitä ne oli vuosi sitten. Silloin mun postauksien katselukerrat oli 200-400 ja nyt hyvä jos 100 katselukertaan päästään. Vähän ikävä niitä blogin kulta-aikoja, kun kommentointi oli myös aktiivista, kun ei niitä kommenttejakaan enää juurikaan tule. Ne parit ihanat ja samat lukijat jaksaa välillä kommentoida. En kyllä itsekkään enää oikein muiden blogeja lue. Lähestulkoon mun kaikki kaveritkin ovat jo ajat sitten lopettaneet blogien kirjoittelut. Muutenkin vähän tuntuu, että tämä blogimaailma alkaa vähän kuolemaan. Mutta omaksi ilokseni tätä blogia myös kirjoittelen, vaikkei tätä blogia enää niin monet lue, mitä ennen vanhaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti