perjantai 2. helmikuuta 2018

Kolmet valmennukset

Kolmet valmennukset takana ja kahdet valmennukset tuli kuvailtua. 21.1 Meillä oli Klaukkalassa Stall Solbackassa valmennus pelkästään Mixun kanssa ja ihan hyvä niin. Pitkä viikko takana, eikä valmennus mennyt ihan nappiin. Kuvatkin on ihan kamalia mitä tuli otettua, maneesissa oli super kylmä niin en oikein jaksanut keskittyä siihen kuvailuun. Klaukkalan valmennuksissa Mixun kanssa samassa valmennuksessa on aina toinen shettis, mikä tekee Mixulle hyvää, ettei aina olla valmennuksissa ihan yksin. Mixulla on nimittäin välillä tapana vain huudella muille hevosille. On se kyllä rauhoittunut hurjasti nuoruudesta, jolloin se aina kisapaikoilla huusi ja hyppi joka suuntaan. Nyt sillä onneksi kaikki jalat pysyy maassa, vaikka pitääkin huudella muille hevosille. Muutamat kuvat tuli otettua myös Mixun treenikaverista. 


26.1 Lastattiin vuorostaan Santtu ja Tripla traileriin ja suunnattiin Tuusulaan, missä meillä oli Santun toinen ajovalmennus. Sieltä mulla ei kuvia ole, kun niissä pitää vähän keskittyä muihin hommiin, kuin kuvailuun. Parit videot otin puhelimella ja laitoin insagramiin näkyville. Tripla lähti tosiaan seurahevoseksi. Valmennuksessa päästiin jo ravaamaan Santun kanssa ympäri maneesia ilman, että kukaan oli vierellä tai taluttamassa. Edistystä siis! Kotona olen vielä ollut Santulla narun päässä eikä muutenkaan olla kotona hirveästi ravailtu. Maneesissa hieman turvallisempaa harjoitella ravaamista. Oltiin oikein tyytyväisiä Santtuun sen valmennuksen jälkeen! 

29.1 Mentiin pitkäsät aikaa Etelä-Vantaan ratsastuskoululle, jossa meillä oli Mixun ja Santun kanssa valmennus. Tällä kertaa molemmat ohjasajettiin. Mixulla sitä ei olla ikinä aikaisemmin tehty, niin se oli aluksi vähän ihmeissään mitä pitää oikein tehdä. Poni olikin aluksi vähän hankala, hyppi vähän pystyyn ja pukitteli. Kyllä se alkoi loppua kohden paranemaan ja liikkumaan oikein hienosti! Santtulle homma olikin jo ihan tuttua ja poni toimikin ihan hyvin. Toi maneesi on kyllä super hankala kuvailulle, se on niin pimeä, kun mistään ei oikein pääse luonnonvaloa sisälle. Näiden kuvien laatu onkin ihan kamalaa. Mä niin odotan, että ulkokausi alkaa, että valmennukset voidaan pitää ulkona ja ulkokisoja odotan myös! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti