torstai 8. helmikuuta 2018

Pakkaset paukkuu

Lisää näitä ihania talvikuvia teille näytille. Ollaan saatu lunta taas lisää, mutta ollut niin kiirettä, etten ole yhtään ehtinyt käydä kuvaamassa poneja, onneksi näiden kuvien lisäksi on vielä yhden postauksen verran kuvia odottelemassa. En ole ehtinyt edes ratsastamaan viime perjantain jälkeen, mikä on vähän harmi. Perjantaina mun kaikki tunnit peruuntui, niin kävin sitten ratsastamassa Santun. Lähinnä vain käveltiin, vähän ravailtiin ja laukkailtiin. Torstaina oli tullut nimittäin lunta, niin jotkut tiet ei ollut missään parhaimmassa kunnossa. Viikonloppu meni myös tallilla touhuillen ponien kanssa. Sunnuntaina oltiin pitämässä ponitalutusta yhdessä leikkipuistossa, joka oli aikalailla tallin lähistöllä. Sunnuntaina oli vielä kova pakkanen, onneksi koko ajan tuli liikuttua niin ei  sitten tullut kylmä. Muutenkin nyt viime päivät on olleet melko kylmiä, kun alkutalvi meni melko lailla pienillä pakkaslukemilla ja nyt ne on olleet sielä -10 astetta niin tuntuu kyllä kylmältä. Toivotaan ettei tänne niitä ihan kunnon pakkasia tulisikaan, tämä kylmyys riittää.


Maanantaina alkoi jälleen uusi viikko ja meillä olikin heinätyöt vuorossa, jonka takia en ehtinyt ratsastamaan. En kyllä heinätöitä hirveän pitkään ehtinyt tehdä, kun mulla alkoi yksi tunti ja sen tunnin jälkeen heinätyöt oltiinkin jo tehty loppuun. Tiistaina mun aamupäivä meni Christan kanssa pyörien, okei oikeesti syöden ja tallille menin puoli viideksi ja sitten olikin tunteja loppu ilta, niin en silloinkaan ehtinyt ratsastamaan. Eilen taas oli kengitys ja mulla alkoi tunnit niin aikasin, että sai isot kaviokkaat pitää taas vapaata...Mutta tänään pääsee kyllä molemmat hommiin. Santtukin sai nyt takakavioihin kengät, kun aikaisemmin sillä on vain ollut etusissa. Santun käyn ratsastamassa ennen tunteja ja Tripla saa mennä yhden tunnin tänään. 


Katsotaan miten ehdin loppuviikosta ratsastamaan. Huomenna olenkin ihan yksin kotona melkein koko päivän, niin meidän molemmat koirat on mun hoidettavana, niin en kyllä ennen tunteja ehdi hevosen selkään. Ensi viikolla sitten onneksi taas enemmän aikaa liikutella noita isompia kavereita. Orit nyt liikuu hyvin tunneilla. Eikä tuolla oikein pysyisi edes ajamaan, paitsi reellä. Hiihtolomalle mulla ei ole ihmeempiä suunnitelmia. Meillä on tallilla pieni leiri ja sitten ajatelin mennä pitkästä, piitkästä aikaa Syreen ratsastamaan! Mikäli vain on tilaa sille tunnille mille haluaisin. En siis vielä ole koko tuntia varannut tai kysellyt. Alunperin mun piti odottaa niin kauan, että Runo olisi jälleen tunneilla, mutta pakko päästä sinne ratsastamaan ja rapsuttelemaan parasta ponia. 

2 kommenttia:

 1. Alkuviikosta täällä oli jopa -20 asteen pakkasia, joten siihen verrattuna nämä -10 asteen pakkasetkin tuntuvat jo lämpöisiltä :D Tänään kännykkä näytti -3 pakkasta ja toivon, ettei keli tästä ainakaan kovin paljoa kylmene! Näillä pakkasille mäkin vielä tarkenen :D
  Tää oli oikein kiva postaus! Kuulostaa kivalta idealta tuo Syreen meneminen! Toivottavasti siellä on tilaa tuolle haluamallesi tunnille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Hyi, toivotaan ettei tänne tule noin kovia pakkasia 😂 ja kiitos 🙈

   Poista