maanantai 12. helmikuuta 2018

Peltorallia sekä uusia ratsastuskuvia

Nyt lumien tultua ollaan Santun kanssa käyty meidän yhdellä pellolla ratsastelemassa. Sinne on tullut sopivasti pehmeää lunta, niin ollaan siellä käyty ravailemassa ja laukkailemassa. Meillä onkin ollut Santun kanssa siellä sairaan kivaa! Perjantaina oltiin siellä vähän laukkailemassa Triplan perässä, kun sillä ajeltiin reellä. Se on kyllä aina niin huvittava, kun mennään Triplan perässä. Aina niin kiire kaikkialle ja koko haluaisi mennä pientä ravia, että perässä pysyy. Kivaa meillä ainakin oli!

Lauantaina mulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä tunneista, joten hommasinkin itselleni kuvaajan! Meri tuli ottamaan sairaan kivoja kuvia, kun ratsastin Santulla ja Triplan kanssa otettiin myös vähän yhteiskuvia, kun niitä ei sen kanssa oikein ole. Ja näistä kuvista tuli kyllä super kivoja! Oon Syren lähdön jälkeen ikävöinyt kenttää ja maneesia, mutta kyllä tuolla lumisella pellolla laukkailut vie voiton. Meillä oli niin kivaa lauantaina ponin kanssa. Annoin Santun välillä laukkailla ihan reippaasti ja välillä mentiin vähän hallitummin. Ja oli kyllä muutenkin niin ihana saada uusia ratsastuskuvia! Jaksoin jopa laittaa kunnon ratsastusvarusteet, nykyään tulee mentyä paljon joillain lökäreillä ja lenkkareilla.


Mentiin molempiin suuntiin kyllä, mutta kaikki parhaimmat kuvat oli nyt oikeeseen suuntaan, hupsista. Eilen oli jälleen pitkä ja raskas tallipäivä takana. Meillä oli tallilla laskiaistapahtuma, jossa pidettiin rekiajelua. Aamulla ponien omistaja tuli hakemaan mua ja tallilla alettiin laittamaan poneja kuntoon. Aloitin Mixun kanssa ajelutukset, jonka jälkeen vaihdettiin siihen Apsu, ettei Mixu joutunut koko tapahtumaa vetää. Tripla oli myös reen edessä, niin homma sujui hyvin. 11-16 Mulla olikin koko ajan jotain puuhaa, nimittäin heti tapahtuman jälkeen mulla oli parit talutukset. Niiden jälkeen olikin pakko pitää pieni hengähdystauko ja käydä syömässä, niin jaksoi taas touhuilla tallilla. Vielä oli tallin siivoilua ja iltatalli hoidettavana. Ihan illasta oli vielä ihan pakko käydä ratsastamassa Santulla ihan pieni lenkki. Sai hetken olla ihan rauhassa ponin kanssa, kun koko päivä oli ollut niin kiireinen. 


2 kommenttia:

 1. Ihania peltokuvia! Näistä kyllä haaveksin, kun tuon ponin kanssa päästään siihen vaiheeseen :)

  Instagram: @shellaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🙈 Lumisessa pellossa on kyllä sairaan kiva mennä!

   Poista