keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Esteitä Helmillä

Blogi on ollut jälleen hiljaisena, kuvia on vaikka kuinka, mutta kiinnostavaa tekstiä ei löydy tai sitten ei vain aina ehdi istahtaa koneelle ja kirjoittaa mitään. Viime viikon maanantaina oli pitkästä aikaa super ihana päivä. Meilkein niinkuin vanhoina hyvinä aikoina. Tein aamutallin pikkusilla, jonka jälkeen suuntasin ensimmäistä kertaa bussilla Syreen ja vielä yksin. Vaikka jouduinkin kävellä pysäkiltä jonkun 2km tallille, niin se ei kyllä haitannut yhtään ja se matka tuli käveltyä nopeasti. Ja se fiilis ja hyvä olo mikä mulle tuli tallille päästyä oli sen arvosta. Koti on siellä missä sydän on ja maanantaina mä olin kotona. Harvemmin mulle tulee niin hyvää ja onnellistä oloa, mitä aina Syreen mentäessä tulee. Varsinkin nyt kun siellä tulee käytyä niin harvoin, niin se fiilis tulee vain vahvemmin.

Vein tavarat satulahuoneeseen ja suuntasin tarhoille kuvailemaan. Runosta eniten halusin kuvia, mutt tamma ei ollut kovinkaan kuvauksellisella tuulella. Ja aurinko paistoi ihan kunnolla, että kuvaaminen oli muutenkin hankalaa, kun ponit vielä seisoi lähinnä niin, että piti aurinkoa päin kuvata. Oman aikani hengailin tarhoilla ja sitten suunasin syömään ja maneesiin kuvaamaan yhtä tallityttöä ja Neelaa. 


Syy tosiaan siihen miksi menin Syreen maanantaina enkä torstain oli se, että maanantaisin siellä on estetunti tiettynä kellon aikana ja oltiinkin sitten Christan kanssa varattu paikat sille tunnille. Esteitä tulee hypättyä niin harvoin, niin olin ihan innoissani, kun pääsi hyppäämään pitkästä aikaa. Myönnän kyllä, että aluksi vähän jännitti, kun ratuna mulla oli Helmi, jolla olen kerran hypännyt ja sen kanssa pitää keskittyä siihen hyppäämiseen tai muuten se menee esteen ohi helposti. Aluksi hypättiin yksittäisiä esteitä ja lopuksi sitten rataa. Helmi oli koko tunnin ihan super! 

Esteillä korkeudet ei päätä huimaneet, mutta meillä oli Helmin kanssa super kivaa ja se onkin pääasia. Kerran mentiin esteen ohi, mutta muuten kaikki päästiin yli ja kerran yksi puomi tippui. Okserille Helmi otti välillä kunnon loikkia enkä niin hyvin päässyt hyppyihin aina mukaan.

Tunti loppui ihan liian nopeasti ja oltaisiin voitu vielä jatkaa hyppäämistä. Mutta ehdottomasti menen uudelleen tuolle tunnille! Ja mielelläni kyllä Helmillä hyppään jatkossakin. En muistanut yhtään, että se on noinkin kiva esteillä. Tunnin jälkeen hoidin vielä Runon, kun se ei mennyt tunneille ollenkaan eikä sillä maanantaisin ketään hoitajaa ole. Oli ihana viettää senkin kanssa aikaa, harjailla ja rapsutella. 


Toivottavasti pääsen pian moikkaamaan jälleen tätä kauneinta poni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti