maanantai 7. toukokuuta 2018

Kiirettä pitää

Ei nyt ihan onnistunut se mun ryhistäytyminen tämän blogin suhteen. Melkein kuukausi sitten tuli viimeksi postausta. Talvikuvia löytyisi vielä, mutta ehkä jätän ne julkaisematta ainakin toistaiseksi ja siirrytään näihin keväisempiin kuviin. Tallilla on tullut vietettyä paljon aikaa ja tulevatkin viikon on aika kiireisiä. Ja nyt kun kisoissa on ulkokausi alkanut, niin yritän käydä kuvaamassa kisojakin niin paljon, kuin vain ehdin. Tosin välillä kisoja on vähän päällekkäin jonkun muun menon kanssa, että sitten pitääkin vähän miettiä kumpaan sitä menisi. 

Tallilla arki illat menee vauhdilla tuntien kanssa ja mahdollisuuksien mukaan käyn ratsastamassa Santun tai Triplan. Santun kanssa ollaan jatkettu ajoharjoituksia pienen tauon jälkeen ja päästy edistymään siinä taas askel eteenpäin. Viikonloput tulee välillä vietettyä aamusta iltaan puuhaillen. 


Lauantaina oli aika kiireinen aamupäivä, en ehtinyt muutakuin pitää päivän tunnit ja siivota pikaisesti tallin, kun sitten olikin lähtö laittamaan omat hiukset kesäkuntoon. Eilen olin tallilla sellaiset 10 tuntia ja poneillakin oli kunnon työpäivä. Aamusta lähdettiin Mixun ja Apsun kanssa läheiselle päiväkodille pitämään ponitalutusta, jossa oltiinkin sitten kolme tuntia. Lapsia riitti ja ilmakin oli aivan loistava, joten siellä meni aika kyllä super hyvin ja nopeasti. 

Tallille päästyä poneille ja itselle tunnin tauko, kunnes sitten alkoikin tallilla yhden tytön synttärit, jossa lapset vähän ratsasti ja sitten ajelutin parivaunulla pienet kierrokset Midin ja Mixun kanssa. Tallikin piti vielä siivota ja iltatallikin tuli siinä hoideltua. Olisin toki voinut lähteä kotiinkin aikaisemmin, mutta koska lauantaina en ollut ehtinyt ratsastamaan, niin halusin käydä liikuttamassa Santun. Oli kyllä ihana rentouttavaa kiireisen päivän jälkeen hengähtää ja mennä vaan maastoilemaan ihan rennosti. 


Mä jälleen taas mietin mitä tämän blogin suhteen teen. Tuntuu ettei mulla kovinkaan kiinnostavaa kirjoitettavaa ole, mutta kuvia löytyy kyllä reilusti. Varsinkin tällein keväällä ja kesällä tulee kuvailtua paljon, kun kisoissakin tulee käytyä kuvailemassa. Mutta kiinnostaako ketään katsella lähinnä kuvia ja lukea vähäistä tekstiä kuulumisten parissa? Muutenkin tuntuu, että blogit alkaa olemaan aikalailla ohi mennyt juttu. Itse en lähinnä enää mitään blogeja lue, kun ne on jo lopettaneet tai sitten niiden laatu on mennyt ihan huonoksi. Eikä oikein kukaan mun kaverikaan blogia enää pidä. Ja niin on kyllä mennyt tämänkin blogin kultaiset ajat ohi. 

Pikkusilla arki on aika samanlaista ja muutaman viikon päästä alkaa kesäleiritkin, joten arkipäivät tulee olemaan aika kiireisiä. Syreen on entistä hankalempi löytää sopivaa aikaa, jolloin sinne voisi mennä ratsastamaan ja se harmittaa todella paljon. Pikkuset muutenkin vie lähestulkoon mun kaiken ajan, ettei kyllä hirveän usein tule nähtyä kavereitakaan...


Mutta halusin tulla jakamaan näitä super kivoja kuvia Santusta ja Triplasta, joita tuli otettua jokunen aika sitten. Näistä tuli jotenkin super kivoja ja tykkään näistä tosi paljon itse! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti