maanantai 21. toukokuuta 2018

Ponien studiopäivä

Paljon on tullut taas touhuiltua tallilla, mutta mitään kiinnostavaa kirjoitettavaa ei vain ole ollut. Sen takia blogikin on aikalailla hiljainen nykyisin. Kuvia on tullut otettua ja valtavasti. Kiinnostaako ketään pelkät kuvapostaukset pienillä kuulumisilla? Tallilla on tullut vietettyä paljon aikaa, viikonloppusin saattanut mennä jopa 12 tuntia siellä. Tunteja on päivittäin ja niissä riittääkin hommaa. Santulla tulee ratsasteltua joka viikko 3-5 kertaa ja Triplalla sitten vähän vähemmän, riippuen siitä miten se on tehnyt tunti- ja ajohommia.Muutamat synttärikeikat meillä on ollut tallilla ja siellä onkin sitten tullu ajeltua parivaunulla. Ollaan me myös oltu muutamissa tapahtumissa orien kanssa pitämässä talutuksia. Eli aika perus arkea aikalailla.

Parit estekisat on tullut myös kuvailtua! Vappuna olin Dumissa ja Laaksolla taas 12.- 13.5. Paljon kisakuviakin julkaistavana, kiinnostaako nähdä? Mutta tämän postauksen kuvat valtaavat maailman parhaimmat ponit. Viikonloppuna tuli kunnnon kuvauspäivä. Ensin oli vain tarkoitus kokeilla Mixun kanssa studiokuvia. Niitä kun ei ole pitkiin aikoihin tullut otettua. Tai en oikeastaan ikinä saanut kunnollisia sellaisia. Mixun kuvien jälkeen kävin ratsastamassa Santun ja sitten siitäkin päädyttiin ottamaan samanlaisia kuvia ja vähän yhteiskuviakin. Koska kiire ei ollut mihinkään, niin lopulta kaikista tuli otettua studiokuvat ja Triplan sekä Midin kanssa vielä vähän yhteiskuvia. Kaikki ponit pääsi malleiksi ja voin sanoa, että mä itse tykkään näistä hurjan paljon! 

Studiokuvat on tosiaan mun ottamia ja yhteiskuvat Cecilian. Ceccille myös kuuluu suuri kiitos studiokuvien auttamisesta! Varautukaan kuvaspämmiin.1 kommentti:

  1. Ihan hirmu kivoja kuvia! Voisikin yrittää ottaa kesän aikana itsekkin tuollaisia studiokuvia, ne on niin kivoja!

    VastaaPoista